inschrijven

Leuk, dat je interesse hebt in onze lessen en workshops! Je kunt je hieronder inschrijven. Vervolgens ontvang je van ons een bevestiging en factuur. Onze gegevens, zoals ons adres, telefoonnummer vind je onderaan de pagina.

Je kunt je bij ons direct inschrijven voor een reguliere les naar keuze. We geloven erg in rust, reinheid en regelmaat en menen ook dat wij je in een vaste groep het meest kunnen leren.
Je schrijft je in voor een termijn van ongeveer drie maanden (10 of 12 lessen). Losse lessen, zonder abonnement bedragen €15,- per les. Meer informatie over prijzen en betalingstermijnen staan op een aparte pagina bij Tarieven. Voor de betaling ontvang je een factuur.

Om blessures te voorkomen, adviseren wij je je lichaam tijdens de oefeningen niet te forceren. Raadpleeg een arts bij lichamelijke beperkingen/klachten.
De geschiktheid voor deelname aan yogalessen kun je in dat geval het best met hem/haar overleggen. Met je inschrijving geef je aan kennis te hebben genomen van deze voorwaarden en heb je kennis genomen van ons privacy statement (zie algemene voorwaarden bij Tarieven).

Aanmelden
Schrijf je in door één van de onderstaande opties aan te vinken.
Ontvangt u korting via de fitpas / of uw werkgever. Vermeld uw werkgever of fitpas.