Referenties

Meer dan lenigheid

Susanne den Hoed

Ruim vijf jaar volg ik yogalessen bij Yogastudio Zeeland. Mijn intentie was om wat leniger te worden. Daarnaast was ik ook benieuwd wat yoga inhield en of het iets zou toevoegen. Al na de eerste les wist ik dat ik een goede keuze had gemaakt. Een les yoga geeft ontspanning en die rust neem je na de les mee naar huis. Er zijn heel fijne docenten die je erg op je gemak stellen. De oefeningen zijn opbouwend en er wordt prettig aandacht gegeven aan ademoefeningen en meditatie.
Ook de workshops zijn erg leuk en leerzaam. Soms met een gastdocent en soms door henzelf gegeven.

'Niet alleen fysiek'

Anat Praet

‘Ik ben in 2011 begonnen met yoga in de hoop fysieke klachten te verlichten. Na een tijdje merkte ik al een grote verbetering. Ondertussen heb ik geleerd om beter naar mijn lichaam te luisteren en via ademtechnieken ontspanning toe te laten. Je blijft (tijdens de lessen) steeds je grenzen verleggen, maar het effect is dat je positiever in het leven staat. Na de yogales voel ik me ontspannen en kalm.’

Prettig en inspirerend

Margo, 57 jaar

Ik ben heel tevreden over de rustige manier van lesgeven en het kunnen toepassen van yoga i.v.m. oedeemklachten. Het resultaat was o.a. dat ik meer gemotiveerd ben om zelf oefeningen te doen. Deze zinvolle, fijne cursus was een steun in de rug in het herstelproces in de breedste zin van het woord. (Over de cursus 'Yoga na borstkanker'.)

Heldere aanpak

Patricia Molegraaf

De aanpak past goed bij me; duidelijke begeleiding bij de adem, helder, professioneel en niet ongrijpbaar.

Super zen

Lavy van der Goot


Na een avondje uit tijdens een vrijgezellenweekend hadden we een privésessie bij Yogastudio Zeeland geboekt. We begonnen wat onrustig, maar uiteindelijk is iedereen 'superzen' naar huis gegaan, precies wat iedereen nodig had!